BASKETBOL

İKİ KÜRESEL MARKADAN ÖNEMLİ BİR İŞ BİRLİĞİ: FENERBAHÇE BEKO ve MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY  

01 Ekim 2021 Cuma 19:13

Ülkemizde basketbol adına birçok ilki hayata geçiren, yer aldığı her kulvarda sahip olduğu zirve hedefiyle, basketbolu ülke sporumuzda ve dünyada önemli bir noktaya taşıyan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız ile denizcilik ve lojistik sektöründe küresel ölçekte dünyaca ünlü bir şirket olan İsviçre merkezli MSC Mediterranean Shipping Company arasında sponsorluk anlaşması imzalanıyor. 

MSC bu anlaşma doğrultusunda Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın 2 sezon boyunca forma sırt sponsoru oldu. 

Dünyanın en büyük ekonomileri ile tüm kıtalarda gelişen pazarlar arasındaki uluslararası ticareti kolaylaştırmada önemli bir rol oynayan MSC, 600 gemilik bir konteyner nakliye filosuna sahip olup kargo işlerinde 70.000'den fazla kişiyi istihdam etmektedir.

Entegre bir karayolu, demiryolu ve deniz taşımacılığı ağına erişimi olan MSC, en gelişmiş çevre teknolojileri ile donatılmış modern filosu sayesinde küresel bir hizmet sunmaktadır.

Fenerbahçe’miz gibi küresel bir güç olarak sektörünün lideri olan MSC’ e ailemize hoş geldiniz diyor; anlaşmanın kulübümüz ve MSC için başarılı bir işbirliği olmasını temenni ediyoruz.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


MSC Mediterranean Shipping Company hakkında:
 

MSC denizcilik ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren global bir şirkettir. 155 ülkede mevcut olan MSC, dünyanın en büyük ekonomileri ile tüm kıtalarda gelişmekte olan pazarlar arasındaki uluslararası ticareti kolaylaştırır. 

1970 yılında kurulan ve merkezi 1978'den beri İsviçre'nin Cenevre şehrinde bulunan MSC, Aponte ailesi tarafından işletilen özel bir kuruluştur. Konteyner taşımacılığında bir dünya lideri olan MSC, tek bir gemi ile başladığı operasyonlarını, bugün 600 gemi ve 70.000'den fazla çalışanıyla küresel olarak hizmet veren saygın bir işletmeye dönüşmüştür.  

MSC, yerel topluluklara, müşterilere ve uluslararası iş ortaklarına taşıma hizmeti sunmaktadır. Entegre global karayolu, demiryolu ve denizyolu taşımacılığı ağ erişimi olan şirket, yerel bilgilerle küresel bir hizmet sunmaktan gurur duyar. 524 ofise yayılan ağı sayesinde MSC, yükleyicilerin doğrudan temsilcilerimizle konuşabilmelerini ve dijitalleştirilmiş kargo rezervasyonları için, çeşitli e-ticaret çözümleri kullanabilmelerini de sağlamaktadır. MSC, müşterilerinin değişen ve gelişen dünyamızdaki ihtiyaçlarına eş zamanlı cevap verirken, aynı zamanda sektördeki akıllı konteynerlerin gelişiminde önemli bir role de sahiptir ve dijital taşıma standartlarının belirlenmesine de yardımcı olmaktadır.  

MSC, en gelişmiş çevreci teknolojilerle donatılmış modern filosu aracılığıyla yılda yaklaşık 23 milyon TEU taşıyarak, 230+ ticaret rotasındaki 500 limana hizmet vermektedir. MSC yıllar boyunca kara taşımacılığı, lojistik ve her yıl artan liman terminal yatırımlarıyla faaliyetlerini çeşitlendirmiştir.